A fekvőbútorok szerepe megjelenítve a neveikben

Minden fekvőbútor neve legkevesebb két vagy három értelmet rejt magában. Ezek közül egyik – tetszik vagy nem – kapcsolatos a nemiséggel.

A KEREVET KEREtre VETett fekvőhely, KEllemes TEREFERÉK, csEVERÉK helye is. De a férfi mEREVEDés, nemi KEVEREDés is ott esik meg. Ott KÉRED ÉVÁtól a nemiség ajándékát.

 

A DÍVÁNYon ÉVÁval, a gyönyörű DÍVÁval VIDÁM, DÉVAJ NYIVÁkolás, ÍVÁs, de a NYAVAlyák miatt az egészség AVIDtá válásakor, végül itt NYUVAD meg az élet végén a test.

 

A NYOSZOLYA a társalgás helye is: NO SZÓLJ! A NYOSZOLYA ASSZONYi birodalom. NYOSZOLYÁn ASSZONYOL a férfi, a NÁSZra NOSZOgatás idején.  A szüzességtől megNYOSZtás helye. Ebből a NYÜSZÜLÉsből LÉSZEN, NESZÜL, SZÜLEtik a kis SZON, a SZÜLŐ SZEMefénye.

 

A FOTEL a fáradt testet nyugalomba LETEVő (f > v) hely. FOTELben is történhet FOTás, FUTosás, amikor a férfi nemileg FELTOL a nőnek.

 

Az ÁGY, ÁLGY a fáradtságtól megGYArolt, elLÁGYult test pihenőhelye. Pihenéskor gondolkodik, AGYal, AGYAL az ember.  De a GYALulva GYAkás, családGYArapítás helye is.

 

A SZÓFA a SZÓ, a beszélgetés kényelmes helye, de a FESZes nemi ösSZEFOnódás helye is.

 

0U695 Antik aranyozott barokk szófa kerevet - Furniture | Galeria Savaria online antique marketplace - Buy or sell antique, vintage items and artworks

Canapea EGEDAL 2,5 loc catifea bleumarin

 

Ágyak :: Dr. Lukács Zsófia belsőépítész

MARILYN design szófa - coffe | Exkluzív kanapé | Modern szófa

Ajtólapból ágy! Egyedi bútor | Diy farmhouse bedroom, Farmhouse bedroom furniture, Bedroom design