GONDOLATOK A KÖZELJÖVŐRŐL

A ’90-es években jutott el a DNS kutatás a benne rejlő számítógépes program felfedezéséhez. A DNS program kívülről is vezérelhető.

Alább három vélemény közismert személyektől:

BILL GATES: „A DNS olyan, mint egy számítógépes program, de sokkal, sokkal fejlettebb bármely valaha alkotott szoftvernél.”

LEONARD ADLEMAN: „A biológia és a számítógép-tudomány – élet és számítás – kapcsolódnak egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy a határfelületen sok felfedezni való vár arra, aki keresi ezeket.”

STEPHEN C. MEYER: „A DNS-kód részei ugyanolyan tulajdonságokkal, információs tartalommal rendelkeznek, mint a számítógépes kódok és a természetes nyelven leírt szövegek.”

 

Oly valami, ami a TEREMTŐ ISTEN létét, a TEREMTÉS TÉNYÉT támasztja alá, nem a béna kifejlődés elméletet.

 

Az alábbiakról nem tud a közember, a média nem hirdeti öblös hangon. Ám attól még igaz, és lehet megfontolás tárgyaként kezelni:

 

Az ember teremtésekor a DNS-be behelyezett program kívülről irányítható. A Teremtő a programba beletáplálta, hogy a test a szerzett sérüléseit képes legyen kijavítani, begyógyítani. Azt már nem, hogy az elveszített szerveket, végtagokat is visszanövessze. Ez a programutasítás a jövő helyreállítási terv része, és a feltámadás is. A hasznos változtatásokat csak az ember teremtője képes beírni.

 

Dr. Y. N. Harari viszont azt mondja, hogy ők képesek rontani az emberen a programba belenyúlva. Most nagyon készülnek erre. A háttérben megbújó földi hatalmi erők, a pénzvilág urai egy ÚJ VILÁGRENDET akarnak létrehozni, távolról vezérelhető gépiesen engedelmeskedő embertípussal.

 

A Teremtő Isten is – ősi ígérete szerint – egy teljesen ÚJ VILÁGRENDET akar létrehozni, időterve szerint hamarosan a jelenlegi mocskos földi rendszer eltörlésével, de ő meghagyja az embert szabad akaratúként. Az ő Új Rendjébe csak olyan juthat be, aki neki engedelmeskedik, s betartja rendelkezéseit, a SZERETET TÖRVÉNYE alapján.

Lehet választani!

 

A LÉT A TÉT!!!