TUDOMÁNY és „tudomány”

Kétféle tudományágazat van.

Egyik az IGAZI, VALÓS REÁLTUDOMÁNY,

amely tételeiben következetes, világos, érthető adatokkal szolgál, ha kell, számszerűen bizonyítja állításait. Nincs mellébeszélés, állításait sikeres kísérletekkel igazolja, akár többször ismételten.

Az igazi tudományt, legapróbb részletekig, ezredpercekre, milliméterek ezrelékeire menően a kiszámíthatóság bizonyossága, pontossága jellemzi!

Nincs mellébeszélés, vakduma – számok, méretek vannak.

A sorrendben történő folyamatok pontos levezetése jellemzi, és – atomokra, sejtekre kihatóan – „SZÁZ KÍSÉRLETBŐL SZÁZ SIKERES” alapon bizonyítja állításait.

Az igazi tudomány semmit nem bíz a véletlenre, mindent pontosan kiszámít, előretervez, kikísérletez, megalkot, nem kiabálja el részeredményeit, hanem a kész megoldást tárja elő.

Ugyanígy az öröklődés tan, élősejt kutatás és a többi igazi tudományos ágazat.

Ez az igazi TUDOMÁNY!

——————-

A másik a BEVETT, de MINDEN VALÓS ALAPOT NÉLKÜLÖZŐ sarlatán „TUDOMÁNY”,

amely csak elméleti szinten áll, amelyet erőltetni kell, mert még soha nem bizonyította állításait következetes, világos, érthető adatokkal, tételesen, számszerűen és „SZÁZ KÍSÉRLETBŐL SZÁZ SIKERES” bemutatóval bizonyítva, igazolva, akár többször ismételten!

Dogmái vannak az emberek megtévesztésére: mellébeszélés, széllel bélelt lőre!

Évtizedek során többször ismételten próbálták simlis csalásokkal, hamisítványokkal igazolni mesébe illő állításaikat, valaha megtörtént valóságként, „tudományosként” sulykolva be azokat a néptudatba.

Hiányzik belőle a kiszámíthatóság, pontosság. Soha nem nyert bizonyítástSZÁZ KÍSÉRLETBŐL SZÁZ SIKERES” alapon, tételesen, egyenként a sorrendben történő események lefolyása, és azok valós hatása a gyakorlati életben.

———————-

A mostani OLTOGATÓ HISZTÉRIA –, amit a politika képviselői némely országban kötelezővé tennének, a fenyegetés szintjére emelkedve – nélkülözi a valós reáltudomány jellemzőit.

 

Kísérleti folyamata nem zárult le a laboratóriumokban, hanem kísérleti alanyokként – nyulakként, patkányokként – használja a világ népességét!

Eredményessége nincs „száz kísérletből száz sikeres” bemutatóval bizonyítva, igazolva.

NINCS!

Még eddig nem nyert bizonyítást a testben történő folyamatok valós lefolyása, mit idéz elő a sejtekben pontosan?

Találgatás szintjén áll: milyen hatást vált ki az egyén testében az elkövetkező években?

Találgatás szintjén áll: milyen hatást vált ki várandós nők magzataira?

Találgatás szintjén áll: milyen hatása lesz a kiskorú gyermekekre?

Találgatás szintjén áll: milyen hatása lesz a jövőben az egyén nemzőképességére?

Ennek ellenére tudatlannak bélyegzik azokat, akik nem hajlandók saját tulajdonú testükbe beengedni a kísérleti állapotban levő, bizonyíthatatlan hatású sarlatán oltólevet!